עוגת גלידה בטעם מיוחד

חדשות כיפה מומינאמא 06/06/10 00:00 כד בסיון התשע

מצרכים

2 קצפת צמחית

2 מיכלי מים (בגודל של הכלי של הקצפת)

2 אינסטנט פודינג ריבת חלב

ביסקוויטים בטעם שוקולד

מעט רום

כפית סוכר

כפית נס קפה

הוראות הכנה

1. שופכים לקערה: קצפות, רום, אינסטנט פודינג.

שמים בתוך הקרטונים של הקצפת מים ושופכים לקערה.

2. מקציפים את תכולת הקערה.

3. שמים בקערית מעט מים עם כפית נס קפה וכפית סוכר.

4. טובלים כל ביסקוויטי בקערית ומסדרים בשכבה יפה בתבנית מרובעת.

5. שופכים מעל 2/3 מהקצפת.

6. מסרים שוב שכבת ביסקוויטים טבולים ומעל את שאר הקצפת.

7. מגרדים מעל שוקולד מריר וישר להקפאה.

תהנו!!!

הערות

המתכון באדיבות יונה

כתבות נוספות