עוגיות שיבולת שועל ללא סוכר

חדשות כיפה EBM 17/03/10 00:00 ב בניסן התשע

מצרכים

600 גרם שיבולת שועל

1 כפית סודה לשתיה

16 כפיות שמן

16 כפות דבש או ריבה

צימוקים לפי הטעם

תפוחים קצוצים לפי הטעם

הוראות הכנה

לחמם התנור ל200 מעלות.

במעבד מזון או מטחנה, לטחון את השבולת שועל לקמח.

להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב היטב.

לשים כפיות במרווחים על תבנית משומנת.

לאפות כ10 דקות עד שהעוגיות חומות מבחוץ ורכות מבפנים.

בתאבון!

הערות

כ 30

כתבות נוספות