מצרכים
2 כוסות קמח רגיל
שקית אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
300 גר´ שוקולד מריר
4 כפות שמן
1/2 כוס סוכר
4 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
אבקת סוכר
הוראות הכנה
מפרקים את השוקולד לקוביות וממסים במיקרו.
מוסיפים את השמן-מערבבים
מוסיפים- סוכר- מערבבים[
מחכים שהתערובת תתקרר מעט ומוסיפים בהדרגה את הביצים וכמובן- מערבבים
מוסיפים תמצית וניל- ומערבבים.
אבקת אפיה+מלח- מערבבים
מוסיפים את הקמח בהדרגה ומערבבים.
מכסים את הקערה בניילון נצמד - ולמקפיא לפחות לשעה!
יוצרים כדורים קטנים ביד ומניחים בצלחת עמוקה מלאה באבקת סוכר, מגלגלים את העוגיה ומסדרים בתבנית.
אופים 10 דקות בדיוק בחום של 180.
בתיאבון.
הערות
המתכון באדיבות בהשראת קרין גורן