עוגיות הכספת

חדשות כיפה אושר ושמחה 15/11/06 00:00 כד בחשון התשסז

מצרכים

2/3 כוס סוכר

100 גרם חמאה מומסת

2 ביצים

כוס קמח

כפית אבקת אפיה

כפית תמצית וניל

1/2 כוס אבקת קקאו

300 גרם שוקולד צ´יפס (חבילה אחת)

הוראות הכנה

לערבב סוכר עם חמאה מומסת ולהקציף בסבלנות מספר דקות.

להוסיף לבלילה תוך הקצפה סבלנית את החומרים הבאים:

ביצים (אחת ורק אח"כ עוד אחת), קמח, אבקת אפיה, תמצית וניל, אבקת קקאו

בשלב זה ניתן לחוס על המיקסר ולערבב פנימה שוקולד צ´יפס בלישה ידנית

לשמור במקרר לשעתיים לפחות (או לשעה בפריזר)

ליצור כדורים קטנים (מאד) מהבצק. קרור קצר בפריזר מקל על יצירת הכדורים.

לגלגל את הכדורים בהרבה אבקת סוכר.

לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס כ-8 עד 10 דקות - כאשר העוגיות מתחילות להיסדק, או קצת אח"כ יש להוציא אותן מהתנור.

לשמור בכספת עד ההגשה.

טעים מאוד!

הערות

המתכון באדיבות מיכאל מוסינזון

כתבות נוספות