מצרכים
קופסת שימורים של אננס
מעט ג´ינג´ר טחון
הוראות הכנה
לוקחים קופסת שימורים של אננס ומקררים במקרר.
מרסקים בבלנדר את תוכן הקופסא (האננס והנוזלים גם יחד).
מקפיאים.
אפשר להוסיף לדבריהם מעט ג´ינג´ר טחון (שכחתי, אז אין לי מושג איך יוצא).
כמובן שהמשקיענים ירסקו עוד פעם אחרי שהתחיל לקפוא, אולם גם עצלנים שמקפיאים מייד, יוצא להם סורבה מעולה (כדאי להוציא כמה דקות לפני האכילה, שהאפקט הקצת קרחי יתעמעם).
הערות
המתכון באדיבות פורום אוכל כשר של YNET