סורבה אבטיח

חדשות כיפה יעקב מימון 11/05/09 00:00 יז באייר התשסט

סורבה אבטיח, צילום: shutterstock
סורבה אבטיח, צילום: shutterstock

מצרכים

5 כוסות אבטיח

1 לימון סחוט

2 כפית סוכר

נענע

הוראות הכנה

מרסקים את האבטיח במעבד מזון עד לקבלת מירקם אחיד. מוסיפים מיץ לימון וסוכר ומערבבים היטב עד שהסוכר נמס. מקפיאים למשך 5-4 שעות. מוציאים מהמקפיא ומרסקים במעבד מזון לרסק חלק או לשביבים (ברד). יוצקים לכוסות, מקשטים בעלי נענע ומגישים מיד.

לסורבה עדין יותר כדאי לרסק את הקרח כמה פעמים במהלך ההקפאה

הערות

כתבות נוספות