מצרכים
אבקת ג´לי בטעם משמש -אפשר גם טעם אחר אבל משמש יוצא הכי מוצלח
קופסת תחליף חלב פרווה של ריץ´ בצבע כחול
3 חלבונים
4 כפות סוכר
שקית סוכר וניל
שמנת מתוקה פרווה
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מערבבים את הג´לי עם תחליף חלב במיקסר (יוצאת תערובת דלילה וכתומה).
חצי מהכמות שופכים לתבנית ומקפיאים
את החצי הנותר שומרים במקרר.
כששכבת הג´לי הראשונה קפואה מקציפים שלושה חלבונים עם שלוש כפות סוכר ושקית סוכר וניל.
מקציפים בנפרד שמנת מתוקה עם כפית סוכר-לפי הטעם, אם אוהבים מתוק שמים יותר
ומערבבים את השמנת יחד עם הקצף.
שופכים את התערובת על הג´לי הקפוא,
וכששכבה זו קופאת שופכים שוב את הג´לי שנותר ומקפיאים
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן