סולרו ביתי

חדשות כיפה דנידינה 05/09/06 00:00 יב באלול התשסו

סולרו, צילום: shutterstock
סולרו, צילום: shutterstock

מצרכים

אבקת ג´לי בטעם משמש -אפשר גם טעם אחר אבל משמש יוצא הכי מוצלח

קופסת תחליף חלב פרווה של ריץ´ בצבע כחול

3 חלבונים

4 כפות סוכר

שקית סוכר וניל

שמנת מתוקה פרווה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מערבבים את הג´לי עם תחליף חלב במיקסר (יוצאת תערובת דלילה וכתומה).

חצי מהכמות שופכים לתבנית ומקפיאים

את החצי הנותר שומרים במקרר.

כששכבת הג´לי הראשונה קפואה מקציפים שלושה חלבונים עם שלוש כפות סוכר ושקית סוכר וניל.

מקציפים בנפרד שמנת מתוקה עם כפית סוכר-לפי הטעם, אם אוהבים מתוק שמים יותר

ומערבבים את השמנת יחד עם הקצף.

שופכים את התערובת על הג´לי הקפוא,

וכששכבה זו קופאת שופכים שוב את הג´לי שנותר ומקפיאים

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות