מצרכים
150 גר מרשמלו
250 גר שוקולד
קצפת ריץ´
50 גר מרגרינה
הוראות הכנה
שמים את המרשמלו בסיר עם 4 כפות מים וממסים אותו מעט, לא לגמרי, מוסיפים את השוקולד והמרגרינה, מחכים שהכל ימס ומערבבים יחד.מחכים שיתקרר מעט.
מקציפים את הריץ ומחברים את שתי הקערות יחד, שמים בכלי הגשה, מעל אפשר לגרד שוקולד לבן,
ומקררים כמה שעות.
ניתן להפוך את המתכון לחלבי- אם נשים שוקולד חלב, קצפת חלבית וחמאה.
הרבה יותר טוב מביצים לא מבושלות, לא?