טראפלס שוקולד לבן וקוקוס

חדשות כיפה מיצמיצ 17/11/06 00:00 כו בחשון התשסז

מצרכים

400 גר´ שוקולד לבן

120 סמ"ק שמנת מתוקה או חצי מהכמות חלב קוקוס (ניתן להשיג ברשתות השווק)

2 חלמונים

100 גר´ קוקוס

הוראות הכנה

להרתיח נוזלים, להסיר מהאש. להוסיף אליהם שוקולד מומס לערבב טוב, להוסיף 2 חלמונים, וקוקוס.

אפשר לקרר במשטח - ואז אחרי כשעה מוצאים מהמשטח, חותכים לקוביות ומצפים.

הציפוי שצופה - שוקולד לבן מומס + פירורים גליליות. (אבקה מוכנה מראש)

הערות

כתבות נוספות