גלידת שוקו בננה

חדשות כיפה גוזם 15/10/12 00:20 כט בתשרי התשעג

מצרכים

רביעיית מעדן "גמדים" בטעם בננה

2 מיכלי שמנת מתוקה

ביסקוויטים "פתי-בר" לריפוד תחתית התבנית

כוס שוקו (על בסיס מים בלבד, לא צריך חלב)

חבילת שוקולד מריר

הוראות הכנה

בקערה שופכים את תכולת ארבעת המעדנים ומערבבים היטב שיקבלו מרקם אחיד וקרמי.

בקערה נוספת מקציפים מיכל שמנת מתוקה.

מקפלים את תכולות שתי הקערות הנ"ל- ביחד.

טובלים ביסקוויטים בשוקו ומרפדים את תחתית התבנית.

מעל יוצקים את התערובת, ומיישרים למעלה בערת מרית

מכניסים למקפיא על מנת שיקפא ויתקשה.

כשמתקשה- ממיסים בשיטת בן מארי (סיר כפול) את השוקולד במיכל השמנת המתוקה- וכשתערובת השוקולד אחידה (והתערובת שהייתה במקפיא באמת קפואה וקשה לגמרי) שופכים אותה מעל- ומכניסים למקרר!!!

זה יוצא כמו ארטיק שוקו בננה האגדי:)

הערות

תבנית A4

כתבות נוספות