גלידת מוקה או שוקולד פרווה

חדשות כיפה yael_ma2 05/09/06 00:00 יב באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

100 גר´ שוקולד מריר או כפית נס-קפה

3 ביצים מופרדות

1/2 כוס סוכר

קצפת ריץ´

הוראות הכנה

להקציף את הקצפת ולהניח בצד.

לרסק את השוקולד (אם עושים את זה עם שוקולד) ולערבב אותו עם החלמונים או להוסיף לחלמונים כפית נס-קפה ולערבב.

להקציף את החלבונים עם הסוכר.

לערבב הכל יחד ולהקפיא.

הערות

בפסח עשינו את זה עם מיץ קפוא של פריגת ויצא טוב אז תנסו ותספרו איך יצא

כתבות נוספות