מצרכים
5 בננות, 4 כפות נוטלה, שליש קופסת שימורים של חלב מרוכז, שמנת מתוקה
הוראות הכנה
מקפיאים את הבננות לכמה שעות או לילה.
מרסקים את הבננות במעבד מזון.
מוסיפים כמה כפות נוטלה ואת החלב המרוכז.
מקציפים שמנת מתוקה.
מערבבים את שלושת התערובות ומקפיאים.
5 בננות, 4 כפות נוטלה, שליש קופסת שימורים של חלב מרוכז, שמנת מתוקה
מקפיאים את הבננות לכמה שעות או לילה.
מרסקים את הבננות במעבד מזון.
מוסיפים כמה כפות נוטלה ואת החלב המרוכז.
מקציפים שמנת מתוקה.
מערבבים את שלושת התערובות ומקפיאים.
כתבות נוספות