גלידה מקסימה בטעם ובפשטות

חדשות כיפה סורוקאית 06/06/11 00:00 ד בסיון התשעא

מצרכים

1 קופסת ריצ´ או שמנת מתוקה פרווה (עדיף, אני פשוט לא מוצאת באיזורי..)

1 חלבון

1 1/2 כפות סוכר

קוקוס טחון

פצפוצי אורז (עדיף לא ממותקים)

אגוזים קצוצים

כ 50 גר´ מרגרינה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מקציפים את החלבון עם הסוכר, כאשר את הסוכר מוסיפים בהדרגה,

עד לקבלת קצף יציב

מקציפים בנפרד את הריץ´

מוסיפים בתנועות קיפול עדינות את החלבון לתוך הריץ´

לציפוי:

(שימי לב, מה שעושה את הטעם לגלידה, זה בעצם הציפוי הקראנצ´י!)

בתנור שוטחים את הפצפוצים, והאגוזים ומעליהם מפזרים את המרגרינה,

קולים כ 10 דק´, ומערבבים, כך שהכל מכוסה במרגרינה,

מוציאים מהתנור ומסיפים קוקוס, מקררים

משטחים חצי מכמות הציפוי בתבנית, מעל שופכים את הגלידה, ומעליה מסימים בשכבת צפוי נוספת.

מקפיאים למס´ שעות.

ניתן להוסיף ולשדרג כיד הדמיון הטובה, אך המלצה שלי אל תוותרו לעולם על הקוקוס!

לבריאות!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות