בראוניז קומבינת שוקולד

חדשות כיפה מה הניק 26/11/06 00:00 ה בכסלו התשסז

מצרכים

2 חבילות שוקולד מריר

185 גרם חמאה

3 ביצים שלמות

1/2 1 כוסות סוכר

3/4 כוס קמח

1 חבילת שוקולד חלב

1 חבילת שוקולד לבן

1 נייר פרגמנט

1 תבנית 22 מרובעת/ מלבנית

הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

2. ממיסים את השוקולד המריר עם החמאה (אפשר בסיר או במיקרוגל).

3. מערבלים במהירות נמוכה במיקסר את הביצים והסוכר עד לקבלת מרקם קרמי. מוסיפים לתערובת הביצים את השוקולד והקמח ומערבלים במהירות נמוכה/בינונית עד לקבלת מרקם אחיד.

4. שוברים את שתי חבילות השוקולד לקוביות. חוצים כל קוביה לחצי ומוסיפים לתערובת המוכנה ומערבבים קלות עם כף ולא לערבל !.

5. מותחים את נייר האפייה בתבנית ומשמנים אותו היטב. שופכים את התערובת לתבנית ומיישרים לגובה אחיד.

6. מכניסים לתנור ל-30 דקות. הסוד הוא לא לאפות עד שהכל מתייבש, אלא להשאיר את העוגה דביקה קצת. בגמר האפיה מוציאים מהתנור ומניחים להתקררר.

7. העוגה כשתצא מהאפייה תהיה רכה מאוד , לא לחשוש , היא תתקשה כשתהיה קרה.

8. מוציאים עם נייר האפייה מהתבנית וחותכים לקוביות.

הערות

20 ריבועים בינוניים עוגיות בראוניז שבחיים לא טעמתי כמוהן, כל מי שאכל מהן פשוט התמוגג.
קלות להכנה ועליהן נאמר המשפט מה שבא בקלות הולך בקלות (או נטרף בקלות)

המתכון באדיבות מתכון גולשים מאתר walla

כתבות נוספות