רוטב שמנת ופטריות לפסטה

חדשות כיפה מיצמיצ 23/06/08 00:00 כ בסיון התשסח

מצרכים

2 כפות חמאה

1 שן שום כתושה

150 גרם פטריות טריות פרוסות

1 כוס (200 מ"ל) שמנת מתוקה

מלח ופלפל

מעט אגוז מוסקט

כ-500 גרם פסטה מבושלת

1 כף עירית קצוצה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

ממיסים את החמאה במחבת רחבה, מוסיפים את השום ומטגנים מעט. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהן משחימות והנוזלים מתאדים. מוסיפים את השמנת המתוקה והתבלינים ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. יוצקים את הרוטב מעל הפסטה ומפזרים מעט עירית מלמעלה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות