מצרכים
3+1/2 כוסות פצפוצי אורז (אורז תפוח)
4 כפות דבש
7 כפות חמאת בוטנים
200 גרם שוקולד מריר (או צימקאו)
חבילת שוקולד צ´יפס לבן (אני עושה לפעמים עם חצי)
הוראות הכנה
ממיסים:
4 כפות דבש+
4 כפות חמאת בוטנים+
שוקולד-
מערבבים היטב - ואז שופכים על הפצפוצי אורז ומערבבים טוב טוב.
משטחים בתבנית (A4 או עגולה עם אותו שטח) ושמים בקירור עד שהשלב הבא מוכן (אפשר במקפיא)
ממיסים :
3 כפות חמאת בוטנים+
שוקולד צ´יפס לבן (אפשר גם שוקולד לבן פרווה אחר באותה כמות)
-מערבבים היטב
מורחים מעל לשכבה של הפצפוצי אורז בזהירות.
-אפשר מלמעלה לשים סירופ שוקולד לקישוט - זה מוסיף הרבה, וגם לטעם.
-אפשר לחתוך (כשקר כדי שזה לא יתפרק) עם שבלונות של עוגיות. זה הגשה נחמדה (בתוך מנג´טים,
או לחתוך לריבועים. (עדיף כשקר מהמקרר, אבל לא כשקפוא מהמרפיא - כי אז זה קשה כמו אבן).
הערות
המתכון באדיבות מתכון מגיסתה