פצפוצי אורז בשוקולד וחמאת בוטנים

חדשות כיפה נערונת 31/03/08 00:00 כד באדר ב'

מצרכים

3+1/2 כוסות פצפוצי אורז (אורז תפוח)

4 כפות דבש

7 כפות חמאת בוטנים

200 גרם שוקולד מריר (או צימקאו)

חבילת שוקולד צ´יפס לבן (אני עושה לפעמים עם חצי)

הוראות הכנה

ממיסים:

4 כפות דבש+

4 כפות חמאת בוטנים+

שוקולד-

מערבבים היטב - ואז שופכים על הפצפוצי אורז ומערבבים טוב טוב.

משטחים בתבנית (A4 או עגולה עם אותו שטח) ושמים בקירור עד שהשלב הבא מוכן (אפשר במקפיא)

ממיסים :

3 כפות חמאת בוטנים+

שוקולד צ´יפס לבן (אפשר גם שוקולד לבן פרווה אחר באותה כמות)

-מערבבים היטב

מורחים מעל לשכבה של הפצפוצי אורז בזהירות.

-אפשר מלמעלה לשים סירופ שוקולד לקישוט - זה מוסיף הרבה, וגם לטעם.

-אפשר לחתוך (כשקר כדי שזה לא יתפרק) עם שבלונות של עוגיות. זה הגשה נחמדה (בתוך מנג´טים,

או לחתוך לריבועים. (עדיף כשקר מהמקרר, אבל לא כשקפוא מהמרפיא - כי אז זה קשה כמו אבן).

הערות

תבנית A4 זהו קינוח מעולה - הן בטעם והן במראה.
כל מי שאכל ביקש מתכון..
טעים מהמקרר או קפוא.
אפשר גם בטמפרטורת החדר - לטעמינו זה פחות מוצלח..

המתכון באדיבות מתכון מגיסתה

כתבות נוספות