פאי אגוזים

חדשות כיפה מיצמיצ 05/07/12 14:07 טו בתמוז התשעב

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

לבצק:

100 גר´ סוכר

200 גר´ מחמאה

300 גר´ קמח

1 ביצה

כף תמצית וניל

למילוי:

200גר ´ אגוזי מלך, פקאן ולוז

1/2 כוס סוכר

1 כף דבש

100גר´ מחמאה

הוראות הכנה

בצק:

לערבב את רכיבי הבצק.

לרפד תבנית 26, ולאפות אפיה עיוורת (לכסות בנייר אפיה, למלא בשעועית )ולאפות כ- 20 דקות בחום 170 מעלות

מילוי:

במחבת להמיס 1/2 כוס סוכר +כף דבש + 100גר´ מחמאה.

כשהכל במעבע להוסיף את האגוזים, לערבב שכולם יכוסו בסוכר ולהניח בקלתית

לאפות עוד כ-20 דקות בחום 180 מעלות.

הערות

מתכון הבצק, ע"פ מתכון הבצק של מגי ממתכונים.

כתבות נוספות