עוגת תפוחים בחושה וקלה

חדשות כיפה סליפווקר 29/04/09 00:00 ה באייר התשסט

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

4 תפוחים רצוי חמוצים קלופים וחתוכים לקוביות

4 ביצים

1 ו- 1/4 כוסות סוכר

3/4 כוס שמן

2 כוסות קמח תופח

4 כפות יין מתוק

רבע כוס מיץ תפוזים

אגוזים/קינמון/צימוקים

הוראות הכנה

1. מערבבים את הביצים, הסוכר והשמן.

2. מוסיפים לתערובת את הקמח, היין

ואת התפוחים.

3. מערבבים.

4. מוסיפים את מיץ התפוזים ואת האגוזים ו/או הצימוקים ו/או הקינמון

5. יוצקים לתבנית (עגולה או 2 אינגליש קייק) משומנת ולאפות בחום של 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש.

6. אפשר לבזוק מעל אבקת סוכר (אחרי שהעוגה מתקררת).

הערות

מעולה!

המתכון באדיבות הגולשת

כתבות נוספות