מצרכים
4 תפוחים רצוי חמוצים קלופים וחתוכים לקוביות
4 ביצים
1 ו- 1/4 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
4 כפות יין מתוק
רבע כוס מיץ תפוזים
אגוזים/קינמון/צימוקים
הוראות הכנה
1. מערבבים את הביצים, הסוכר והשמן.
2. מוסיפים לתערובת את הקמח, היין
ואת התפוחים.
3. מערבבים.
4. מוסיפים את מיץ התפוזים ואת האגוזים ו/או הצימוקים ו/או הקינמון
5. יוצקים לתבנית (עגולה או 2 אינגליש קייק) משומנת ולאפות בחום של 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש.
6. אפשר לבזוק מעל אבקת סוכר (אחרי שהעוגה מתקררת).
הערות
מעולה!
המתכון באדיבות הגולשת