מצרכים
6 ביצים
כוס סוכר
6 כפות קקאו משובח
חצי כוס סוכר
שליש מרגרינה
מעט רום
מעט מים
שקית סוכר וניל
8 כפות קמח
1 אבקת אפיה
הוראות הכנה
6 חלבונים מוקצפים עם כוס סוכר
בנתיים- לחמם במיקרו: 6 כפות קקאו משובח + חצי כוס סוכר + שליש מרגרינה + מעט רום + מעט מים (אם לא מתערבב כמו שצריך להוסיף עוד מים- עד שנהייה סירופ)
להוסיף לחלבונים המוקצפים- 6 חלמונים המעורבבים עם שקית סוכר וניל
להוסיף למקצפת- 8 כפות קמח + 1 אבקת אפיה
ממלאים שלושת רבעי כוס מהסירופ שוקולד- לציפוי
את השוקולד הנותר שופכים בעיגולים אל המקצפת- בוחשים בעזרת כף- סיבוב וחצי בבלילה
ושופכים לתבנית 26