מצרכים
שכבת בסיס:
מצרכים:
6 ביצים
6 כפות סוכר
1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
מלית:
1 שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
1 פודינג וניל
ציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה (או מרגרינה)
2 כפות חלב
2 כפות ברנדי
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
שכבת בסיס:
מפרידים את הביצים.
מקציפים היטב את 6 החלבונים עד שהם מלבינים ומתיצבים , מוסיפים את הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה.
(להקציף טוב כי אין קמח בעוגה ואם הקצף לא יהיה יציב אז זה ידפוק את העוגה).
טורפים את 6 החלמונים.
מקפלים את החלמונים אל תוך הקצף.
מקפלים היטב את אבקת הפודינג אל תוך הקצף.
אופים בתבנית עגולה קוטר 26 ב 150 מעלות כ 30 דקות (או עד שקיסם ננעץ יוצא יבש)
מניחים לעוגה להצטנן.
מלית:
מקציפים את מרכיבי המלית ומורחים את המלית על העוגה שהתקררה.
ציפוי:
מבשלים בסיר תוך ערבוב את מרכיבי הציפוי.
מצננים קמעה ומצפים בעזרת כף את פני העוגה.
מכסים ושומרים במקרר 24 שעות לפני ההגשה.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן