מצרכים
לבצק:
4 כוסות קמח
אבקת אפיה
4 חלמונים
3/4 כוס סוכר
תמצית/סוכר וניל
300 גרם מרגרינה רכה
למילוי:
6 כפות סוכר
3 כפות קקאו
6 כפות מים
100 גרם שוקולד מריר-אפשר לוותר ולהוסיף קצת קקאו סוכר ומרגרינה
1/3 חבילת מרגרינה
לקצף:
4 חלבונים
1/2 כוס סוכר
הוראות הכנה
לבצק-לחתוך את המרגרינה לקוביות, להוסיף את הסוכר לערבב, להוסיף את שאר החומרים וללוש לבצק עדין. לשטח על תבנית משומנת קצת. להשאיר חלק מהבצק ולהקפיא להמשך האפיה.
למילוי-לערבב את הסוכר הקקאו והמים, להמיס בסיר או במיקרו ולערבב מידי פעם. להוסיףאת השוקולד והמרגרינה עד שימסו. לשמור כמות קטנה במקרר לאחרי האפיה. את שאר הקרם למרוח על הבצק.
לקצף- להקציף את החלבונים והסוכר, "למרוח" על השוקולד.
להוציא מההקפאה את הבצק ולגרר על הקצף בעזרת מגררת גסה.
לאפות עד שהבצק למעלה מזהיב.
לפזר טיפטופים מהקרם שנשאר. (אפשר לוותר, זה רק ליופי..)
הערות
המתכון באדיבות מתכון של שכנה