עוגת מוס קפוצ'ינו

חדשות כיפה מיצמיצ 20/10/10 00:00 יב בחשון התשעא

מצרכים

רכיבים לעוגה:

200 גר’ שוקולד מריר

1/4 כוס חלב

5 ביצים מופרדות

1/2 כוס סוכר

לקרם:

2 שמנת מתוקה

1 אינסטנט פודינג וניל

4 כפות סירופ מייפל

2 כפות תמצית וניל

2 כפיות נס קפה

1 חב’ בישקוטים.

1 כוס חלב

הוראות הכנה

להמיס במיקרו 200 גר שוקולד +החלב. להפריד 5 ביצים ולהקציף חלבונים + 1/2 כוס סוכר. את החלמונים להוסיף לשוקולד המומס ואח"כ להוסיף החלבונים בתנועות עטיפה. לאפות בתבנית 26 בחום 180 מעלות כ-20 דקות (לבדוק עם קיסם).כשהעוגה אפוייה להניח להתקרר כ-15 דקות.

הכנת הקרם:

להקציף לקצף חזק

2 שמנת מתוקה+ אינסטנט+1 כוס חלב+4 כפות מייפל + ת. וניל + נס קפה .

למרוח על העוגה (קרה) מחצית הקרם לאחר מכן לטבול הבישקוטים בכוס נס קפה (מוכן לשתייה) לסדר על הקרם. מעל למרוח את מחצית הקרם השנייה.

לקשט העוגה עם שתי חטיפי "מקופלת" מפוררת. לקרר במקרר ואז....

לקרר 24 שעות.

הערות

כתבות נוספות