עוגת טו בשבט עסיסית

חדשות כיפה מאגר המתכונים 17/01/16 17:21 ז בשבט התשעו

עוגה לטו בשבט, צילום: shutterstock
עוגה לטו בשבט, צילום: shutterstock

מצרכים

2 ביצים 

1 קופסא רסק תפוחים לא ממותק (560 גרם)

1/2 כוס שמן זרעי ענבים

2 כוסות סוכר קנים

3 כוסות קמח 70% עדין

2 כפיות א. אפיה ללא אלומניום

חצי כוס אגוזי מלך קצוצים

כוס פירות יבשים קצוצים

כפית קינמון

הוראות הכנה

מחממים תנור ל180 מעלות

מניחים בקערה גדולה: ביצים, שמן, רסק תפוחים. טורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה.

מוסיפים בהדרגה קמח וא.אפיה ומערבבים היטב שלא יהיו גושים.

קוצצים פירות יבשים- מערבבים עם מעט קמח ומוסיפים לתערובת, בשלב זה נוסיף גם את האגוזים והקינמו.ן

מקשטים מלמעלה במעט סוכר קנים וקינמון

מעבירים לתבנית אינגלישקיק משומנת, ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות 20-25 דקות עד להזהבה

הערות

המתכון בחסות הקונדיטורים של רשת על המשקל

המתכון באדיבות באדיבות רשת על המשקל

כתבות נוספות