עוגת חלבונים

חדשות כיפה מיצמיצ 08/11/10 00:00 א בכסלו התשעא

מצרכים

7 חלבונים

1/2 כוס סוכר

בקערה נוספת:

2 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפיה

1 כוס סוכר

1/2 כוס שמן

3/4 כוס מיץ תפוזים

קליפה מגוררת מתפוז

100 גר´ שוקולד קצוצים דק

הוראות הכנה

7 חלבונים שנותרו מיותמים, הוקצפו עם חצי כוס סוכר.

בקערה נוספת לערבב: 2 כוסות קמח, 1 שקית אבקת אפיה, 1 כוס סוכר, 1/2 כוס שמן, 3/4 כוס מיץ תפוזים, קליפה מגוררת מתפוז, 100 גר´ שוקולד קצוצים דק.

לערבב לקערה הנ"ל כמה כפות מהקצף ואח"כ להעביר לקערת הקצף ולקפל.

לאפות 170 מעלות כ-40 דקות.

כשהעוגה מתקררת ניתן להפוך אותה

הערות

כתבות נוספות