מצרכים
500 גר גבינה
שמנת מתוקה חלבית
100 גר´ אבקץ סוכר.
(אני שמה 750 גר גבינה כי לא אוהבים רצלי מתוק...)
רוטב - כוס מים חמים, ליקר תפוזים או אלכהול אחר,מעט. עם 3 כפות סוכר וכף קפה.
הוראות הכנה
מקציפים את כל המרכיבים הראשונים
מכינים את הרוטב טובלים בזה את הביסקויטים,ומסדרים בתבנית, שופכים חצי מכמות הגבינה ושןב ביסקויטים, מוסיפים מהרוטב שנשאר לגבינה, מערבבים ויוצקים על הביסקויטים.
משטחים ועם מסננת מפזרים קקאו.
יוצא שוס.
הערות
המתכון באדיבות רות סירקיס