מצרכים
1 גביע שמנת חמוצה אפשר להחליף ב-2/3 כוס מיץ תפוזים
1 חבילת מרגרינה (200 גרם)
1 חבילת קמח תופח אסם (1/2 2 כוסות)
3 חלמונים (החלבונים לקרם)
2 כפות סוכר
לקרם המילוי:
3 חלבונים
1/2 כוס סוכר
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
*לגיוון: אפשר להוסיף כף אבקת קקאו
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
לבצק: מערבלים בקערה במהירות איטית את כל חומרי הבצק עד שנוצר בצק אחיד ונוח לעיבוד.
לשים מעט ומקררים כחצי שעה.
לקרם: מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים סוכר וחבילת פודינג וניל תוך כדי ערבול לקצף נוקשה.
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק לעלה מלבני. מורחים על כל עלה 1/3 כמות מהקרם ומגלגלים לרולדה. חותכים לפרוסות בעובי כס"מ ומסדרים בתבנית על צידן החתוך.
אופים בחום בינוני כ-20 דקות עד שהפרוסות יזהיבו.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן