עוגיות שושנים מבצק פריך

חדשות כיפה מיצמיצ 11/09/08 00:00 יא באלול התשסח

עוגיות שושנים, צילום: shutterstock
עוגיות שושנים, צילום: shutterstock

מצרכים

1 גביע שמנת חמוצה אפשר להחליף ב-2/3 כוס מיץ תפוזים

1 חבילת מרגרינה (200 גרם)

1 חבילת קמח תופח אסם (1/2 2 כוסות)

3 חלמונים (החלבונים לקרם)

2 כפות סוכר

לקרם המילוי:

3 חלבונים

1/2 כוס סוכר

1 חבילת אינסטנט פודינג וניל

*לגיוון: אפשר להוסיף כף אבקת קקאו

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

לבצק: מערבלים בקערה במהירות איטית את כל חומרי הבצק עד שנוצר בצק אחיד ונוח לעיבוד.

לשים מעט ומקררים כחצי שעה.

לקרם: מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים סוכר וחבילת פודינג וניל תוך כדי ערבול לקצף נוקשה.

מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק לעלה מלבני. מורחים על כל עלה 1/3 כמות מהקרם ומגלגלים לרולדה. חותכים לפרוסות בעובי כס"מ ומסדרים בתבנית על צידן החתוך.

אופים בחום בינוני כ-20 דקות עד שהפרוסות יזהיבו.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות