מצרכים
1 כוס שמן,
1 כוס סוכר לבן,
1/2 כוס סוכר חום דחוס,
2 ביצים
1/4 2 כוסות קמח (אפשר בהחלט קמח מלא 70%),
1 כפית סודה לשתיה,
קורט מלח,
1/2 חב´ שוקולד צ´יפס חום או לבן (אני משתמשת באופנהיימר)
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
בקערה א´ לערבב:
1 כוס שמן,
1 כוס סוכר לבן,
1/2 כוס סוכר חום דחוס.
לערבב.
להוסיף 2 ביצים ולערבב.
בקערה ב´ לערבב:
1/4 2 כוסות קמח,
1 כפית סודה לשתיה,
קורט מלח.
לערבב.
-להוסיף 1/2 חב´ שוקולד צ´יפס ולערבב.
להעביר את קערה ב´ (הקמח) לקערה א´, לערבב (אני מערבבת בהתחלה בכף, ואח"כ "לשה" בידיים).
להכין תבנית גדולה, אני משתמשת בתבנית חד-פעמית גדולה. לרפד אותה בנייר-אפיה ולא לשמן.
-את העיסה הסופית לשטח על התבנית המרופדת - השיטוח הוא עם ידיים מעט משומנות, צריך לשמן-לשטח, לשמן-לשטח, לשמן-לשטח בערך 3 פעמים, כי העיסה נדבקת בשלב כלשהוא לידיים.
לאפות בחום בינוני במשך 20-25 דקות עד שמזהיב.
לחתוך לריבועים מיד אחרי האפיה.
איחסון בתוך כלי סגור אחרי הקירור.
בתיאבון!
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות שקית אופנהיימר שוקולד-צ´יפס + שינויים שלי