עוגיות שבולת שועל עם תחתית שוקולד

חדשות כיפה שמחה להכיר 26/05/10 00:00 יג בסיון התשע

מצרכים

1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים

1 כוס קוקוס

3/4 כוס שמן

3/4 כוס סוכר

4 ביצים

1/2 1 כוסות קוואקר

1/2 1 חבילות שוקולד מריר

הוראות הכנה

ממיסים את השוקולד, ושמים בתוך תבנית על נייר אפיה.

מערבבים את שאר החומרים, ויוצקים את התערובת מעל השוקולד המומס.

שמים בתנור כ-15 דקות, מוציאים וחותכים לרבועים.

שמים לעוד 2 דקות בתנור.

השוקולד בדרך כלל יוצא קצת נוזלי, אני שמה במקרר עד שמתקשה, ורק אז מוציאה ושמה בקופסא.

שומרים במקרר.

הערות שלי-השיטה הכי טובה שמצאתי להמסת השוקולד הוא לשבור לריבועים, לפזר על נייר האפיה, לשים בתנור רק עד שהשוקולד רך, ולשטח עם כף על כל התבנית.

אני שמה פחות מחבילה וחצי של שוקולד.

וגם אפשר לשחק עם כמות האגוזים והשוקולד.

הערות

כתבות נוספות