מצרכים
קצפת
עוגיות פתי בר (אני השגתי עוגיות פתי בר קטנות- הן היו יותר זולות)
דבש
שוקולד חלבי/מריר/לבן (לפי הטעם, אני מעדיף חלבי)
הוראות הכנה
מפרישים מעט מהקצת בצד.
את שאר הקצפת מקציפים הרבה זמן עד כמעט שהיא נהיית כמו חמאה. תוך כדי הקצפה מוסיפים כ4-5 כפות דבש (לפי הטעם)
מסדרים את הפתי בר על מגש ארוך ושמים את הקצפת על עוגיות הפתי בר. לא למרוח אותן! אלא פשוט לשים .
לוקחים את שאר העוגיות שנשארו ומסדרים אותן מעל לקצפת בצורה משופעת משני הצדדים. כמו גג רעפים.
ממיסים את השוקולד במיקרו. מערבבים יחד עם הקצפת שהפרשנו ולא הקצנו אותה.
שמים כ10-15 דקות במקרר. מוציאים ושמים על העוגה כך שתה יה מחוסה כולה בשוקולד.
שמים במקרר לפחות ל4 שעות
אוכלים
הערות
המתכון באדיבות מאמא שלי