עוגה מפודינג שוקולד

חדשות כיפה מיצמיצ 06/03/08 00:00 כט באדר א'

מצרכים

לעוגה:

6 ביצים מופרדות

6 כפות סוכר

1 קופסה פודינג שוקולד

לקצפת:

1 שמנת מתוקה

1 פודינג ווניל

3/4 כוס חלב

לציפוי:

100 גר´ שוקולד מריר

100 גר´ חמאה

2 כפות חלב

2 כפות סוכר

2 כפות ברנדי

הוראות הכנה

להקציף חלבונים וסוכר.

לטרוף חלמונים לבלילה בהירה ולקפל עם הפודינג אל הקצף. לצקת לתבנית 28 משומנת ולאפות 30 דק´ ב 350F. לצנן.

להקציף את השמנת עם הפודינג והחלב לקצף יציב ולמרוח על העוגה.

לחמם את כל חמרי הציפוי עד שהכל ימס, לקרר ולצפות את העוגה.

לקרר 24 שעות לפני ההגשה

הערות

כתבות נוספות