מתכון: עוגת בננות וקוקוס או שוקולד צ'יפס או פקאנים

חדשות כיפה מיצמיצ 16/11/11 14:49 יט בחשון התשעב

מצרכים

רכיבים:

220 גרם סוכר

100 גרם חמאה

2 ביצים מספר 3

210 גרם קמח

70 גרם קוקוס

חצי כפית סודה לשתיה

חצי כפית אבקת אפייה

3 כפות אגוזי מלך קצוצים

3-4 בננות בשלות ומעוכות

תבנית אינגליש קייק.

הוראות הכנה

אופן הכנה:

1. מערבבים במיקסר עם גיטרה את החמאה והסוכר עד קבלת קרם תפוח ואז מכניסים ביצה, ביצה

2. מערבבים יחד אתה קמח, קוקוס, אבקת אפייה, וסודה לשתיה ולקראת סוף ההקצפה מוסיפים לתוך הקרם ומערבבים למספר שניות.

3. לאחר מכן מוסיפים לתערובת את הבננות והאגוזים.

4. ממלאים בתוך תבנית אפיה ואופים בתנור בחום של 170 מעלות למשך 35-40 דקות.

הערות

המתכון באדיבות ערן שורצברד - בישולים

כתבות נוספות