מצרכים
1 כוס שמן
3 ביצים
1 כף תמצית וניל
2/3 כוס סוכר
2-3 בננות בשלות
1 חבילה קטנה קמח תופח (350 גרם)
1 כוס אגוזים קצוצים או 100 גר´ שוקולוד מריר קצוץ גס
הוראות הכנה
שמים את כל החומרים (חוץ מהאגוזים/שוקולד) במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים למחית חלקה.
מוסיפים את האגוזים/שוקולד (אפשר גם שניהם!!!) ומערבבים ביד!
מעבירים לתבנית שקעים משומנת ומקומחת.
אופים ב-180 מעלות(מחומם מראש)
טיפים שלי (כאחת שעושה את המאפינס האלה כל פעם שיש לה בננות בשלות יתר על המידה):
1. אפשר לותר על התמצית וניל
2. הכי פשוט להכניס לתבנית השקעים "מנג´טים" ובתוכם לשים את התערובת- במקום לשמן ולקמח.
3. ל"בריאים" שביננו- אפשר להחליף במתכון את הקמח לקמח מלא, סוכר חום ובמקום חתיכות שוקולד לשים חתיכות תמר קצוץ.