מאפינס בננה

חדשות כיפה יוש בעה נכבוש 03/12/08 00:00 ו בכסלו התשסט

מצרכים

אגוזי פקאן& מלך

שקדים מולבנים

פיסטוקים

2 בננות

2 כוסות קמח

כוס סוכר

קורט מים לפי הרגש

1/3 כוס שמן

2 ביצים

שקית אבקת אפיה

2 כפות צימוקים

קינמון לפי הטעם

2 כפות סולת

כפית תמצית וניל

אפשר קצת יין או מיץ תפוזים אם בא לכם...

הוראות הכנה

מפרידים את הביצים ואת החלבון מקציפים עם הסוכר.

את שאר החומרים שמים בקערה נפרדת ואחרי ההקצפה מוסיפים גם את הקצפת לקערה.

שמים את הכל במיקסר.

מחלקים את התערובת בתבנית מאפינס (אפשר גם בתבנית רגילה.. פשוט בתבנית מאפינס זה יותר נחמד..)

שמים בתנור בחום של 180 מעלות למשך רבע שעה ואחרי רבע שעה מורידים את החום ל150 מעלות ואופים למשך 13 דקות.

אפשר להכין לזה סירופ אם רוצים אבל בעיקרון זה יוצא מספיק מתוק... לשיפוטכם

בתאבון

הערות

18 מאפינס אם אתם קמים באמצע הלילה ומחפשחים משהו לאכול... זה האופציה הכי טובה! מומלץ

המתכון באדיבות אני המצאתי

כתבות נוספות