מצרכים
3 כוסות קמח תופח
200 גר´ מרגרינה
1 גביע גבינת 9% (או אחרת)
1 כוס קשקבל מרוסק
100 גר´ גבינה בולגרית (או צפתית) - לפורר
1 שמנת או יוגורט
1 ביצה (להשאיר קצת למרוח מעל)
מעט מלח (הגבינות כבר מלוחות)
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
- לערבב הכל לבצק, וללוש לכדורים בינוניים בידיים משומנות (לא לחסוך, כי זה עושה אותן פריכות).
לסדר בתבנית ברווחים סבירים - הן תופחות ונדבקות (ואז פחות פריכות - אבל עדיין טעימות)
- למרוח ביצה (אפשר לפזר שומשום וקשקבל)
- אפשר גם להוסיף זיתים וכד´, אבל זה טעים גם כשזה פשוט...
- לאפות בחום בינוני עד שמשחים
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן