בראוניס קל!

חדשות כיפה פרפרי אהבה 16/09/10 00:00 ח בתשרי התשעא

בראוניז קל, צילום: shutterstock
בראוניז קל, צילום: shutterstock

מצרכים

100 גרם -מרגרינה

300 גרם_שוקולד מריר חתוך לקוביות

2 ביצים

8 כפות סוכר (אפשר גם חום)

6 כפות קמח תופח

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

ממיסים בסיר את המרגרינה ומוסיפים את השוקולד מערבבים עד לקבלת קרם שוקולד.

בקערה מקציפים את הביצים עם הסוכר, עד לקבלת תערובת תפוכה

מוסיפים את השוקולד לביצים מערבלים מיד- (כדי לא ליצור גושים בביצים מהחום של השוקולד)

לאחר כ2 דקות ערבוב מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב היטב.

מעבירים לתבנית מלבנית קטנה ומכניסים לתנור לחום של 180 מעלות למשך 25-30 דק

מצננים ומגישים

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

המתכון באדיבות אתר מתכונים באנגליה

כתבות נוספות