מצרכים
תפו"א מבושלים, מקולפים ופרוסים
חצי כוס שמן
200 גר´ גבינה בולגרית, חצי כפית כורכום
פלפל לבן.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מרפדים את הצלחת בחסה
מכניסים את כל החומרים חוץ מתפוחי האדמה למעבד מזון.
מעבדים עד כדי מחית חלקה ונוזלית.
יוצקים את הרוטב על תפוחי האדמה, מקשטים בפרוסות ביצה קשה וזיתים שחורים
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן