מצרכים
10 תפו"א קטנים
כוס נבטים סיניים חתוכים לחצאים
שמן
רוטב פטרוזיליה ושום:
6 כפות שמן זית
4 כפות חומץ בטעם שום
כף בצל קצוץ דק
4 כפות פטרוזיליה או כוסברה טרייה קצוצה
מלח לפי הטעם
הוראות הכנה
שוטפים היטב את תפו"א, חוצים לשניים, מורחים בשמן, מלח ופלפל שחור ועוטפים בנייר אלומניום.
אופים בתנור בחום בינוני (180 מעלות) עד שהם רכים, מצננים וחותכים לחתיכות, אך לא מקלפים.
מוסיפים את הנבטים.
מערבבים את כל חומרי הרוטב ומשעים בצד. אחרי עשר דקות יוצקים על הסלט