סלט תפוחי אדמה הודי

חדשות כיפה אחת מל"ו 07/09/06 00:00 יד באלול התשסו

מצרכים

5 תפוחי אדמה

2 בצלים גדולים

10 שיני שום

4 פלפלות חריפות

3 גבעולי שמיר

3 עגבניות גדולות

15 גבעולי גד (כוסברה)

3 כפות שמן

כף מיץ לימון

רבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור טחון, רבע כפית כורכום, רבע כפית זנגביל טחון.

הוראות הכנה

קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לקוביות של 2 ס"מ.

חתוכים את העגבניות לאותו גודל.

קוצצים את הבצלים ואת שאר הירקות.

מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים את הבצל והשום שתיים-שלוש דקות.

מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומטגנים קלות, עד שיזהיבו.

מוסיפים את הפלפלות, הכוסברה והשמיר. מערבבים ומתבלים בתבלינים.

מאדים עוד 3 דקות.

מוסיפים את העגבניות ומערבבים.

מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה 5 – 10 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים.

מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים. מגישים חם.

הערות

כתבות נוספות