סלט תפוחי אדמה בשמנת

חדשות כיפה אחת מל"ו 07/09/06 00:00 יד באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

6 תפוחי אדמה

4 גבעולי בצל ירוק

גביע שמנת חמוצה

200 גר´ אפונה ירוקה, אפשר קפואה

2 כפיות חזרת לבנה

מלח, פלפל

הוראות הכנה

מבשלים תפו"א בקליפה, עד שהם רכים.

קולפים וחותכים לקוביות קטנות.

מבשלים את האפונה בלי לפגוע בפריכות שלה. מסננים.

מניחים בקערה את תפו"א, האפונה והבצל הירוק. יוצקים עליהם את שאר החומרים. מערבבים ומגישים. המנה במיטבה כשהיא פושרת

הערות

כתבות נוספות