סלט תורכי

חדשות כיפה rench 01/05/09 00:00 ז באייר התשסט

מצרכים

שמן או ספריי שמן, לטיגון

1 בצל

1 פלפל אדום

1 פלפל ירוק

1-2 פלפל חריף (לא חובה)

1 עגבניה

1 רסק עגבניות קטן

תבלינים: שום כתוש, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה או חריפה, כמון, קוביית תיבול של עשבי תיבול.

הוראות הכנה

קוצצים דק את הבצל, ומטגנים בסיר קטן.

בינתיים קוצצים דק את כל שאר הירקות (קודם הפלפלים ואז העגבניה) ומוסיפים לבצל. מוסיפים את התבלינים (חשוב לא להתקמצן בשום ובכמון, השאר - לפי הטעם).

מוסיפים את רסק העגבניות, ובקופסה שלו ממלאים מים בכמות של הרסק ומוסיפים.

מערבבים היטב ומביאים לרתיחה על אש נמוכה.

מקררים - ומוכן לאכילה.

הערות

אפשר להשתמש בעשבי תיבול טריים (פטרוזיליה, כוסברה, שמיר, מה שאוהבים) אבל אז הסלט יוצא מיימי יותר, ולדעתי זה פחות טעים.
ניתן להקפיא, אבל מחזיק במקרר כמו כלום לפחות שבועיים.

כתבות נוספות