מצרכים
סלק אדום
צרור פטרוזליה טריה
מלח
פלפל
שום גבישי
שמן
חומץ
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מבשלים את הסלק עד להתרככות מלאה כך שתוקעים בו סכין הסלק יחליק ולא יעלה ביחד עם הסכין- לפחות שעתיים בסיר רגיל או 40 דק´ בסיר לחץ.
מקררים, קולפים וחותכים לקוביות את הסלק.
קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים.
מוסיפים את השום, פלפל ומלח.
מתבלים בחומץ ובשמן (לא זית!)
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות סבתא שתחי´