סלט ניסואז

חדשות כיפה אחת מל"ו 07/09/06 00:00 יד באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

חומרים (ל-4 סועדים):

4 תפוחי אדמה בינוניים

חופן שעועית ירוקה

2 ביצים קשות

חופן זיתים שחורים

חצי בצל

2 עגבניות קצוצות

פלפל ירוק

קופסא קטנה של טונה בשמן

כפית חומץ

4 כפות שמן זית

מלח ופלפל.

4 רצועות אנשובי

הוראות הכנה

מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם, מצננים, פורסים.

מבשלים את השעועית הירוקה במים רותחים כשתי דקות.

חותכים את הביצים הקשות לרבעים

מגלענים את הזיתים, קוצצים את הבצל, חותכים את העגבניות לפלחים ואת הפלפלים לרצועות.

בכלי נפרד מערבבים את שמן הזית עם החומץ, הפלפל והמלח. מערבבים היטב את הירקות ועליהם יוצקים את הרוטב. מקשטים בביצים קשות ואנשובי

הערות

כתבות נוספות