סלט מלפפונים יפני

חדשות כיפה אחת מל"ו 30/08/06 00:00 ו באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

2-3 מלפפונים

2 כפות מים

כפית מלח

2 כפות חומץ

2 כפות רוטב סויה

כף סוכר

שומשום

הוראות הכנה

חורצים במזלג חריצים לאורך הקליפה ושוטפים ומסירים בעדינות את שאריות הקליפה שהסיר המזלג.

חותכים לפרוסות דקיקות, שיוצאות משוננות בגלל אופן הקילוף.

בוזקים במלח ומשהים במסננת לחצי שעה. כך הם יוצאים פריכים.

מסדרים את הפרוסות במעגלים בצלחת שטוחה. מערבבים את המים, החומץ, הסויה והסוכר

ויוצקים על המלפפונים.

קולים את השומשום עד שהם מנתרים. מעוכים מעט במערוך או בכף גדולה. זורים על

הסלט ומגישים.

הערות

כתבות נוספות