מצרכים
1 חב´ לאבנה (עדיף עם שמן זית וזעתר)
2 מלפפונים
1 גזר
1 פלפל אדום
2 עגבניות קשות
חופן קטן עלי נענע בלי גבעולים (לא לוותר!!)
חופן עלי פטרוזיליה
מעט שמן זית, מעט מיץ לימון
מלח
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
קוצצים את הירקות והעלים לסלט קצוץ קטן קטן, כמו סלט ערבי, מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח וכף גדושה מהלאבנה, מערבבים היטב.
בצלחת הגשה רחבה מורחים את כל שאר הלאבנה ועורמים מעל את הסלט המעורבב.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות מבוסס על מסעדת גרג