סלט כרוב וחסה מדהים

חדשות כיפה אחת מל"ו 25/08/06 00:00 א באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1/2 כרוב סגול

1/2 חסה

תיבול:

מיץ מלימון אחד

2 כפות חומץ

1/4 כוס שמן

4 כפות גדושות סוכר חום

לתוספת: חצי שקית קטנה של ביסלי פלאפל.

הוראות הכנה

1. קצצי את הכרוב והחסה לרצועות דקות.

2. הכיני את הרוטב בקערית קטנה, ערבבי היטב.

3. שפכי מעל הסלט, ערבבי היטב.

4. סמוך מאוד לאכילת הסלט, פזרי את הביסלי וערבבי.

הערות

ניתן לחתוך את הסלט כמה שעות לפני ההגשה ולהכין את הרוטב בנפרד. אך בשום אופן לא לתבל אותו זמן רב לפני ההגשה, אלא בסמוך מאוד אליה.

המתכון באדיבות עופר זוטא

כתבות נוספות