סלט כרוב וגזר מבושל

חדשות כיפה אחת מל"ו 23/08/06 00:00 כט באב התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

4 גזרים בינוניים, קלופים ומגוררים גס (או חתוכים לגפרורים דקים)

2 כפות שמן

מעט שורש זנגוויל טרי, מגורר או פרוס דק

כרוב לבן קטן, פרוס דק

כף רוטב סויה

כפית שמן שומשום

פלפל שחור, טחון טרי,

(אפשר להוסיף חצי חבילת נבטים עבים)

הוראות הכנה

מחממים שמן במחבת גדולה (עדיף בווק) מוסיפים את רצועות הגזר ואת הזנגוויל ומזהיבים ביחד במשך שתי דקות.

מוסיפים את הכרוב, מערבבים ומבשלים 2 דקות נוספות. מסירים מהאש. כאן אפשר להוסיף את הנבטים.

מתבלים בשאר החומרים, מערבבים ומצננים

הערות

אפשר להגיש חם, אך בקיץ זה נהדר קר

כתבות נוספות