סלט ירקות בוכרי

חדשות כיפה ניצן ירוק 17/10/06 00:00 כה בתשרי התשסז

מצרכים

3 עגבניות

3 מלפפונים

חצי ראש חסה

4 בצלים ירוקים

4 גבעולי כרפס (סלרי אמריקאי)

10 גבעולי גד (כוסברה)

10 גבעולי פטרוזיליה

מיץ מלימון אחד

כפית מלח

הוראות הכנה

שוטפים וקולפים את הירקות.

חותכים את העגבניות והמלפפונים לקוביות קטנות ואת החסה לרצועות דקיקות, פורסים את הבצל הירוק וקוצצים דק את עשבי התיבול.

שמים את כל הירקות בקערה ומוסיפים את מיץ הלימון והמלח. מערבבים היטב

הערות

כתבות נוספות