מצרכים
לסלט:
200 גרם עלים ירוקים (תרד, חסה וכו´), שטופים ומיובשים, קולורבי, קלוף פרוס וחתוך לרצועות דקות, 2 גזרים, חתכוים לקוביות. 5 צנוניות קטנות, כנ"ל. 8 פטריות חתוכות לרבעים. חופן נבטי חמניות. חופן נבטי אפונה ירוקה.
לרוטב:
4 כפות חומץ (אפשר מתובל), 6 כפות שמן זית, מלח ופלפל שחור, כפית חרדל דיז´ון,
לעיטור: 50 גרם גרעיני חמניות קלויות.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מערבבים את הירקות. מערבלים בבלנדר את חומרי הרוטב. יוצקים על הירקות. מעטרים בגרעיני החמניות.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן