סלט חצילים

חדשות כיפה פלורין 30/10/13 21:19 כו בחשון התשעד

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 חציל,

1 גמבה בינונית,

1/2 קופסא תירס,

1 מלפפון חמוץ,

1/2 כפית מיונז

הוראות הכנה

לקחת את החציל לחתוך לקוביות קטנות לטגן אותם. ולאחר מכן לשים אותם ב צלחת עמוקה בנייר סופג. לקחת את הגמבה לחתוך ולהוסיף, וכן את המלפפון החמוץ. להוסיף את התירס והמיונז להוסיף מעט מלח.

הערות

ל4 אנשים אפשר לאכול את הסלט בארוחת צהריים. טעים מאוד.

כתבות נוספות