מצרכים
ראש חסה, אפרסמון בינוני, תפוח עץ קטן, פלחי אשכולית אדומה.
לרוטב: 2 – 3 כפות שמן, 2 כפות מיץ לימון, כף חומץ, כפית גדושה סוכר, מלח, פלפל גרוס טרי
הוראות הכנה
שוטפים את החסה, מנקזים 5 דקות, שמים בשקית ניילון מחוררת ב3 – 4 חורים ומאחסנים במקרר למשך שעתיים – שלוש. קוצצים לרצועות ארוכות. וכן את האפרסמון והתפוח המקולפים. קולפים את פלחי האשכולית מקליפתם הדקה וקוצצים לחתיכות קטנות ומפזרים מעל הסלט
הערות
למרות שפחדתי להכניס פירות לסלט חסה - היה ממש טעים ומפתיע!